Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Pariisi

Pariisi

Pariisi on eräs Euroopan suosituimmista matkakohteista ja koko Ranskan sydän. Se on kaiken keskus. Tämän Seine-joen varrella sijaitsevan kaupungin perustivat Lontoon tavoin roomalaiset. Pariisi on ollut maailmankaupunki jo vuosisatoja. Siellä asuu nykyään yli 11,5 miljoonaa asukasta esikaupungit mukaan lukien.

Nähtävyydet

Pariisissa käy vuosittain yli 20 miljoonaa turistia eikä tekemisestä ole puutetta. Tunnetuin turistikohde on tietenkin Eiffel-torni. Se rakennettiin vuoden 1889 maailmannäyttelyä varten Ranskan vallankumouksen 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Muita klassisia nähtävyyksiä ovat taidemuseo Louvre, Notre Damen katedraali ja Riemukaari. Kävely Champs-Elysées'llä kuuluu myös asiaan.

Mutta Pariisin-matkaan voi sisältyä paljon muutakin kuin tavallisia turistikohteita. Kaupunki on tulvillaan kaikkialta maailmasta tulleita ja keskenään sekoittuneita vaikutteita. Täällä voit esimerkiksi tehdä tutkimusretkiä kortteleihin, joissa vaikuttaa arabialainen, afrikkalainen ja juutalainen kulttuuri.

Ranskalainen keittiö

Pariisissa voit tutustua fantastiseen ranskalaiseen keittiöön ja nauttia maineikkaista ranskalaisista viineistä. Täältä löydät lukuisia ravintoloita, bistroja ja kahviloita sekä vilkkaan yöelämän.

Matka Pariisiin

Seat24-sivuston kautta voit varata kaiken Pariisin matkaasi liittyvän, niin lentoliput, hotellin kuin vuokra-autonkin.

Header
Subject
Body
Footer