Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Los Angeles

Los Angeles

Harva kaupunki on niin tunnettu ja odotuksin ladattu kuin Los Angeles. Los Angelesin miljoonakaupunkia on kuvattu monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa enemmän kuin muita kaupunkeja, joten useimmat länsimaiden ihmiset ovat tutustuneet Los Angelesiin jollakin tavalla ja muodostaneet siitä käsityksen. Harvat kuitenkin tuntevat kaupungin syvimmän olemuksen, tai pikemminkin sen puutteen. Los Angeles on laajalle levittäytyvä kaupunki, jossa koko maailman kulttuurit sekoittuvat jännittäväksi ja häkellyttäväksi yhdistelmäksi. Ihmiset matkustavat sinne kaikkialta maailmasta toteuttamaan unelmiaan urasta julkkiksena tai taiteilijana.

Mitä Los Angeles tarjoaa?

Los Angeles on kaksijakoinen kaupunki, jossa voi hiihtää ja ottaa aurinkoa saman päivän aikana! Ylellisimmätkin palvelut ovat käytettävissä vain lyhyen matkan päässä hökkelikylistä. Lost Angeles on vastakohtien kaupunki.

Los Angelesissä ei kannata yrittää ehtiä tekemään kaikka. On parempi keskittyä muutamaan asiaan, jotka tekee kunnolla. Kaupunki on pinta-alaltaan uskomattoman laaja, joten matkaaminen paikasta toiseen kestää kauan. Suuria moottoriteitä kannattaa välttää, koska ruuhka-aikaan muodostuvat jonot saavat Kehä I:n kalpenemaan.

Los Angeles on upea matkakohde, jos haluaa kokea Kalifornian rantaelämää. Monia houkuttelee myös Los Angelesin tähtien elämä ja sellaiset alueet kuin Hollywood, Sunset Boulevard ja Beverly Hills. Shoppailu on Los Angelesissä aivan erikoisasemassa, ja Rodeo Drive muodostaa sen legendaarisen keskuksen. Los Angeles on matkakohde, jossa on todellakin jokaiselle jotakin.

Header
Subject
Body
Footer