Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Madrid

Madrid

Madrid on ollut kautta aikojen legendaarinen härkätaistelukaupunki. Muun muassa Hemingway kirjoitti retkistään Madridiin useissa teoksissaan. Nykyään areenat ovat tyhjillään kiellon jälkeen. Madridissa on kuitenkin tietysti paljon muutakin nähtävää. Joku voisi mainita Real Madridin, joka on yksi maailman parhaista jalkapalloseuroista ja varmasti täynnä tähtipelaajia.

Pääkaupunkina Madridissa on loputtomasti huvituksia, joihin voi osallistua vierailunsa aikana. Ravintolaelämä on yksi Madridin parhaista puolista. Ylellisiä ravintoloita, korttelibistroja, brasserie-paikkoja, tapasravintoloita ja paljon muuta. Valinnanvaraa on paljon kaupungissa, jossa voi syödä mihin tahansa vuorokaudenaikaan pieniä tai suuria, aina yhtä maukkaita annoksia.

Madrid on eurooppalainen suurkaupunki pilvenpiirtäjissä sijaitsevine ostoskeskuksineen. Madrid on kuitenkin espanjalainen leima, joka toistuu kaikessa arkkitehtuurista virallisiin koristuksiin. Tietyissä paikoissa voi nähdä todella vanhoja jäänteitä roomalaisajalta, jolloin Espanja kuului Rooman valtakuntaan. Kuten monissa suurkaupungeissa, kaupunginosien viehätys riippuu siitä, mitä on hakemassa. Madridissa on kaikkea ja vähän enemmän, nähtävyyksiä, tunnelmallisia ravintoloita, taidemuseoita, yökerhoja ja shoppailua.

Kaupungin ilmapiiriä leimaa Välimeren kulttuuri. Iltapäivällä on siesta, päivällinen syödään myöhään illalla ja asukkailla on äänekäs, temperamenttinen elämäntyyli. Madridin-matkalla saat paljon erilaisia vaikutteita ja sen jälkeen tunnet olosi väsyneeksi, mutta onnelliseksi.

Header
Subject
Body
Footer