Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Mallorca

Palma De Mallorca

Mallorca on ollut pitkään suomalaisten keskuudessa suosittu matkakohde, mutta saarilla on tapahtunut vuosien mittaan suuria muutoksia. Kun kohteeseen alettiin matkustaa säännöllisesti 1960-luvulla, se oli kuvankaunis espanjalainen yhteisö upean rannan äärellä. Mallorcasta tuli klassinen charter-kohde 1980-luvulla. Viime vuosina Mallorcalla on jälleen tapahtunut muutos. Siitä on tullut useimmille sopiva, laaja-alainen lomakohde.

Aurinkoa, merta ja päiväretkiä

Mallorca sijaitsee Välimeressä, mikä tarkoittaa upeita merinäkymiä ja rantaelämää. Koska saarella on vaihteleva maasto ja se voidaan jakaa turistialueisiin ja luonnontilaisempiin osiin, voit valita itse haluamasi tyyppisen rannan. Keskuspaikkojen ympäristössä on ylellisiä rantoja aurinkotuoleineen ja tarjoiluineen, mutta tarjolla on myös hiljaisempia ja aidomman tuntuisia rantoja.

Kun olet saanut tarpeeksi aurinkoa, voit lähteä retkeilemään Mallorcan keskiosaa peittäville vihreille vuorille. Voit tietysti myös pelata golfia jollakin Mallorcan hyvin hoidetuista ja kauniista golfkentistä.

Ympäri Mallorcaa

Mallorcalla vietetty loma keskittyy pääasiassa veden ympärille. Tämä tarkoittaa tietysti auringonottoa ja uimista, mutta myös purjehdusta, sukellusta, snorklausta ja vesiskoottereita. Mallorcalla järjestetään useissa paikoissa päiväretkiä kauemmaksi merelle, jolloin voit osallistua esimerkiksi syvänmerenkalastukseen ja vaativampaan sukellukseen. Mahdollisuuksia on paljon, ja Mallorcan-matkalla syntyy paljon muistoja.

Header
Subject
Body
Footer