Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Nizza

Nizza

Nizzan kaupunki levittäytyy Baie des Anges eli enkelien lahden rannalle. Nimi tulee mieleen, kun kävelee Promenade des Anglais-katua aamun tunteina. Nizza on täydellinen matkakohde, jos haluat kokea lomalla paljon. Kaupunki itsessään tarjoaa mahtavan välimerellisen keittiön, ainutlaatuisen rantaelämän ja kiihkeän huvielämän. Kulttuuria arvostetaan paljon Matisse-museon, Marc Chagall -museon ja Renoirin kodin sijaintipaikassa.

Nizza on myös hyvä lähtöpiste matkalle, jos haluat tehdä päiväretkiä Monacoon, Cannesiin, Korsikalle, St Tropeziin ja moniin muihin paikkoihin kulloistenkin mielihalujesi mukaan. Voit harrastaa vuorikiipeilyä tai ylellistä shoppailua, purjehdusta tai kasinopelejä. Nizzassa moni asia on lähellä.

Jos päätät tutustua Nizzan keskustaan, vanhaa kaupunkia (la vieille ville) kannattaa käydä katsomassa. Pienet kapeat kujat ja viehättävät keskiaikaiset talot luovat aidosti vanhaa ranskalaista tunnelmaa. Täältä löytyy myös osa kaupungin parhaista, vaikkakaan ei ehkä tunnetuimmista, ravintoloista ja bistroista. Kaksi ensiluokkaista ravintolaa ovat Dents de la Mer ja L´Univers de Christian Plumail. Nizzan-matkaan kannattaa sisällyttää myös käynti maailmankuulussa hotelli Negrescossa, joka on saanut ainutlaatuisella keittiöllään tähden Guide Rouge -oppaaseen.

Nizzassa on useimpien suurempien ranskalaiskaupunkien tavoin paljon kauppoja ja yökerhoja joka lähtöön. Matka Nizzaan on kuitenkin mieleenpainuvin, kun etsit aitoa ranskalaisuutta. Nizzassa sitä on kaikkialla.

Header
Subject
Body
Footer