Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Frankfurt

Frankfurt

Frankfurt am Main on eurooppalainen suurkaupunki, jossa pidetään muun muassa maailman suurimmat kirjamessut. Saksassa on kaksi Frankfurt-nimistä kaupunkia, joista suurempi ja tunnetumpi on Frankfurt am Main. Moni on tehnyt välilaskun Frankfurtiin. Siellä vaihtaa lentokonetta vuosittain noin 50 000 000 matkustajaa. Frankfurtissa on yksi maailman suurimmista lentokentistä. Se on välilaskupaikka pitkillä matkoilla esimerkiksi Yhdysvaltoihin ja Aasiaan. Jos matkustat muualle Saksaan, Frankfurt on ihanteellinen paikka vaihtaa konetta Saksan sisäiselle lennolle.

Jos päätät jäädä Frankfurtiin, voit tutustua moderniin suurkaupunkiin, jolle pilvenpiirtäjät antavat leimansa. Frankfurt on yksi Saksan tärkeimmistä pankkikaupungeista, ja siellä toimii muun muassa Saksan keskuspankki.

Jos Frankfurtissa vierailee turistina, kannattaa käydä esimerkiksi sellaisilla historiallisilla paikoilla kuin Römerberg ja Paulsplatz. Näillä aukioilla järjestetään joka vuosi myös suuret kansainväliset joulumarkkinat. Joulumarkkinoiden vaikuttavat 200 myyntitiskiä houkuttelevat Frankfurtiin joka talvi miljoonia kävijöitä.

Frankfurtissa järjestetään paljon pääasiassa moottori- ja elektroniikka-alan messuja. Maailman suurimmissa messuhalleissa pidettävät messut tekevät vaikutuksen tottuneisiinkin messuvieraisiin. Frankfurtissa pidetään joka vuosi myös maailman suurimmat kirjamessut, joita monet pitävät kirja-alan tärkeimpänä vuosittaisena tapahtumana. Vierailijat pääsevät näkemään tulevaa tarjontaa ja tapaamaan kirjailijoita kaikkialta maailmasta.

Header
Subject
Body
Footer