Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

Las Palmas

Las Palmas

Kanariansaarten Las Palmas on aurinkoinen paratiisi, jossa on tarjolla kaikki mahdolliset mukavuudet. Las Palmas on ollut suomalaisten charter-suosikki kymmenien vuosien ajan. Suosion ymmärtää, kun käy paikan päällä. Varmuudella aurinkoiset päivät yhdistyvät upeaan mereen, jota reunustavat rannat sopivat hyvin lapsiperheille. Lisäksi Las Palmasissa on paljon edullisia hotelleja.

Aurinkoa ja uintia vuoden ympäri

Las Palmas sopii kaikkina vuodenaikoina rentouttavaan lomailuun. Las Palmasin vuodet charter-kohteena ovat tehneet kaupungista erittäin miellyttävän vierailijoille. Englannin kielellä voi asioida aina ja suomen kielelläkin joissakin tapauksissa. Las Palmas kuuluu Espanjaan, mutta siitä on tullut vuosien mittaan monikulttuurinen, vaikka perustana onkin espanjalainen ruoka ja väestö.

Aktiivisia päiviä Las Palmasissa

Hyviä ravintoloita löytyy sekä perheille että pariskunnille. Las Palmas on ensisijaisesti aurinkoon ja uimiseen keskittyvä matkakohde. Tarjolla oleva toiminta liittyy siksi usein rantoihin. Vesiskootterit, liitovarjot, surffaus ja sukellus kuuluvat Las Palmasissa tarjolla oleviin harrastuksiin. Käytettävissä on myös veneitä, jotka tekevät päiväretkiä merelle. Siellä voit osallistua joko vaativampaan sukellukseen tai jännittävään syvänmerenkalastukseen.

Las Palmasissa on yksinkertaisesti loistavat edellytykset koko perheen aurinkolomalle!

Header
Subject
Body
Footer