Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Ateena

Ateena

Ateena on kaupunki, jossa jokaisen pitäisi päästä käymään kerran elämässään. Kaupunki tarjoaa harvinaislaatuisen sekoituksen uutta ja vanhaa. Monen muun Välimeren suuren kaupungin tavoin myös Ateenassa on turistisesongin aikana paljon ihmisiä. Kaupungin runsaan huvi- ja ravintolatarjonnan ansiosta ruuhkaa ei kuitenkaan synny liikaa.

Paljon kulttuuria

Jos käyt Ateenassa, kannattaa ehdottomasti tutustua muutamiin aikamme tunnetuimpiin historiallisiin rakennuksiin ja monumentteihin. Ateenassa syntyi suuri osa siitä, mistä tuli sittemmin länsimaista kulttuuria ja retoriikkaa. Akropolis sekä Zeuksen ja Hefaistoksen temppelit kuuluvat niihin upeisiin antiikin arkkitehtuuria edustaviin monumentteihin, joita Ateenassa pääsee näkemään. Lisäksi Ateenassa on paljon museoita, joissa esitellään ja kootaan maan ja kaupungin kulttuuria.

Aurinkoisia rantoja

Kaikki kunnia kulttuurille, mutta monet aurinkoon matkaavat haluavat maata rannalla, uida, syödä hyvin ja tanssia pikkutunneille asti. Tähänkin on Ateenassa mahdollisuus. Ateenan läheisyydessä on paljon rantoja, ja laivalla tai bussilla voi matkata päiväksi saarille ja lähellä olevien kohteiden rannoille. Joillakin Ateenan rannoilla peritään pienehkö sisäänpääsymaksu.

Yö herää eloon Ateenassa

Kreikkalainen ruokakulttuuri on monille tuttua, ja harvoin yllättyy niin iloisesti kuin Ateenassa. Lukuisissa ravintoloissa voi maistella kreikkalaisen keittiön parhaita paloja aivan rauhassa. Kun sitten haluat siirtyä yöelämän puolelle, tarjolla on kaikenlaisia huveja elokuvista yökerhoihin. Autolla ei kuitenkaan kannata lähteä Ateenan keskustaan, koska ruuhkat ovat Euroopan pahimpia.

Header
Subject
Body
Footer