Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Wien

Wien

Wien on satumainen kaupunki, josta löydät kaikenlaista viihdyttävää kiemurtelevilta kujilta, toreilta ja puistokaduilta. Wien on kaupunki täynnään kulinaarisia nautintoja, samoin kulttuuritarjonta teatterin, taiteen ja musiikin merkeissä on runsasta. Lisäksi Wien on Euroopan mielenkiintoisimpia kävelykaupunkeja.

Wien on kautta vuosisatojen ollut kaupunki, joka on vetänyt puoleensa eri alojen huipputaitelijoita. Siksi kävelyllä Wienissä törmää tuon tuostakin taiteeseen. Maanalaisen radat on koristeltu mielenkiintoisella ja osittain historiallisella taiteella. Kaupungin museot ovat maailman parhaimmistoa, ja jos päätät mennä nauttimaan konsertista tai oopperasta, joita esitetään Wienissä vuoden ympäri, voit olla varma esityksen laadukkuudesta. Wienissä järjestetään myös pitkin vuotta kiinnostavia musiikkifestivaaleja, useimmiten klassiseen musiikkiin liittyen.

Itävaltalainen keittiö on saanut runsaasti vaikutteita slaavilaisesta keittiöstä. Näin on varsinkin Wienissä, joka on lähellä Slovakian, Tsekin ja Unkarin rajoja. Wienillä on valtavasti tarjottavaa nälkäisille ja janoisille lomanviettäjille. Kahvilat ovat vanha, hieno perinne Itävallassa, ja Wienissä niitä on runsaasti. Tarjolla on hämmästyttävä valikoima erilaisia kahveja sekä runsaasti paikallisia leivonnaisia ja muuta hyvää. Ravintoloita löytyy kaiken hintaisia ja tyyppisiä, mutta itävaltalainen ruoka on houkuttelevaa ja täyttävää. Heurigen-ravintoloissa hieman Wienin ulkopuolella voi maistella viinejä. Niissä voi tutustua paikallisiin viineihin ja viettää iltapäivää iloisessa seurassa.

Wien on vanhaa Eurooppaa parhaimmillaan: kaunis, herkullinen ja viihdyttävä.

Header
Subject
Body
Footer